IJsselvogels

KV IJsselvogels uit Moordrecht is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een trainer-coach voor het 1e team. Wij zoeken een enthousiaste trainer-coach die samen met de trainer van het 2e de bestaande selectie in de komende jaren gaat opleiden voor het niveau van een volwaardige 1e  klasser.

IJsselvogels heeft de wens om de sportieve prestaties in de komende jaren te verbeteren, door de spelers zowel individueel en als groep te laten groeien en is een verenging, waar plezier en gezelligheid voorop staan.

De huidige selectie bestaat uit jonge spelers met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar en spelen momenteel In de zaal in de 2e klasse spelend en op het veld nog in de 1e klasse.

Verder hebben wij een jonge en enthousiaste juniorengroep die de komende jaren zal gaan instromen.

Wij zoeken een trainer-coach die 1 keer in de week de training van het 1e verzorgt en de andere samen met de trainer van het 2e gezamenlijk de training van het 1e en 2e voor zijn rekening neemt. Verder coach je het 1e op zaterdag en werk je samen bij de coaching van het 2e.

Ervaring als selectietrainer is niet noodzakelijk, wij nodigen juist startende trainers uit om te reageren, waarbij ervaring als trainer of speler op ons niveau natuurlijk wel gewenst is.

Wij bieden een passende onkostenvergoeding en daarnaast mogelijkheden om je verder als trainer-coach te ontwikkelen. Ben je hierin geïnteresseerd of wil je meer informatie, dan kan je mailen naar reneboere58@gmail.com of bellen naar René Boere, tel.nr. 06-51088008

(21-12-2017)