Erasmus

RSKV Erasmus zoekt een selectietrainer/coach voor het seizoen 2017/2018

De Rotterdamse Studenten Korfbal Vereniging Erasmus is een opbloeiende vereniging. Al 2 jaar op rij behoren we tot de snelst groeiende verenigingen van de regio. Op het moment hebben we rond de 70 leden en 4 spelende teams. Afgelopen jaar is het eerste gepromoveerd naar de 2e klasse op het veld. In de zaal draait het eerste bovenaan mee in de 3e klasse. Het tweede team speelt dit jaar voor het eerst wedstrijdkorfbal en is hiermee gestart in de Reserve 4e klasse, waar de doelstelling promotie zal zijn.

RSKV Erasmus valt onder de studentenkorfbalverenigingen binnen het KNKV, wat betekent dat dubbel lidmaatschap mogelijk is. We krijgen ieder jaar dan ook nieuwe leden met korfbalgeschiedenis uit het hele land. Deze hoge doorstroming biedt ieder jaar weer een uitdaging omdat er na de selectieperiode vaak nog nieuwe leden bijkomen. Dit maakt dat een studentenkorfbalvereniging verschilt van een normale korfbalvereniging.

Wat verwachten wij van de coach:
- 2 avonden per week training geven aan Erasmus 1 & 2
- Coaching van Erasmus 1 op zaterdag
- Enthousiasme en het vermogen dit over te brengen op de groep
- Werken met jonge spelers afkomstig van verschillende verenigingen

Het is onze ambitie om met het 1e in de zaal bovenin de 3e klasse mee te draaien en zo mogelijk te promoveren naar de 2e klasse en om op het veld te handhaven in de 2e klasse. We zoeken een coach die hieraan bij wil dragen en het leuk vind om te werken met jonge gretige spelers. 

Wij bieden de coach:

- een jonge, gemotiveerde groep
- de mogelijkheid om trainers ervaring op te doen
- een toereikende vergoeding (in overleg te worden vastgesteld)

Is dit de uitdaging die u zoekt? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons! U kunt ons mobiel of per e-mail bereiken:

Tel : 
06-34107166   (Charlotte Amesz, voorzitter)
06-37350130   (Nadine van Weijen, secretaris)
E-mail:             bestuur@rskverasmus.nl