DSO

CKV DSO uit Klundert is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een trainer-coach voor het 2e team. Wij zoeken een enthousiaste trainer-coach die samen met onze jonge hoofdtrainster de bestaande selectie in de komende jaren gaat aanvullen en uitbouwen naar een selectie voor de toekomst.

DSO is een Brabantse vereniging waar plezier en gezelligheid voorop staat, maar wel met de wens om de sportieve prestaties in de komende jaren te verbeteren door de spelers zowel individueel en als groep te laten groeien.

De huidige selectie speelt met een mix van jongere en oudere spelers wisselend op 2e en 3e klasse niveau, evenals het 3e. Verder hebben wij een talentvolle juniorengroep die de komende jaren zal gaan instromen.

Wij zoeken een trainer-coach die 1 keer in de week de training van het 2e verzorgt en de andere training de hoofdtrainster assisteert. Verder coach je het 2e op zaterdag en werk je samen bij de coaching van het 1e. Ervaring als selectietrainer is niet noodzakelijk, wij nodigen juist startende trainers uit om te reageren, waarbij ervaring als jeugdtrainer of speler op ons niveau natuurlijk wel gewenst is.

Wij bieden een passende onkostenvergoeding en daarnaast mogelijkheden om je verder als trainer-coach te ontwikkelen. Ben je hierin geïnteresseerd dan kan je mailen naar tc@korfbal.net, wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Patrick Michielsen, 06-12029974.