Jumbo Le Febre nieuwe hoofdsponsor van RKC WION

22 Nov 2017
Zaterdag 18 november presenteerde RKC WION haar nieuwe hoofdsponsor JUMBO LE FEBRE.

Tussen de wedstrijden van WION 1 en 2 werd op de middenstip van de WION-hal het contract ondertekend door Marcel Le Febre namens JUMBO LE FEBRE en de bestuursleden Patrick van den Abeelen en Patrick Gabriëls namens RKC WION. Zij zijn een overeenkomst tot medio 2021 aangegaan.

RKC WION is trots op zo’n maatschappelijk betrokken bedrijf als hoofdsponsor. Een ondernemer uit onze eigen wijk Ommoord met een landelijke bekendheid is natuurlijk geweldig voor de uitstraling van de vereniging. Evenals RKC WION werkt  JUMBO LE FEBRE veel samen met diverse partijen en willen zij een goede buur zijn voor hun omgeving,

Na de ondertekening kreeg Marcel Le Febre namens de selectie van WION een wedstrijdshirt met het nieuwe JUMBO LE FEBRE logo en de eerste foto’s van de selectie in de nieuwe wedstrijdshirts aangeboden, waarna de nieuwe sponsorborden in de hal werden onthuld. 

Als dank voor het aanbrengen van deze sponsor ontving Esther Blok uit handen van Teun Bijlsma een certificaat voor een jaar gratis lidmaatschap.  Een verdiende beloning voor de gouden tip! 

Met het aanbieden van de wedstrijdbal gaf Marcel Le Febre het startsein voor de wedstrijd van WION 1 tegen Paal Centraal. Tijdens de wedstrijd toonde hij zich al direct een groot supporter van WION en na de wedstrijd ging hij ook direct de ploeg bedanken voor hun getoonde spel en inzet.

De nieuwe hoofdsponsor was erg onder de indruk van hoe alles bij RKC WION georganiseerd is.

We heten Marcel Le Febre met zijn bedrijf dan ook van harte welkom binnen onze vereniging en kijken uit naar een prettige samenwerking de komende jaren.

Namens Bestuur en WEBCOM,

Teun BijlsmaTerug naar overzicht